Clou badkamermeubels

Hammock

Met de introductie van de Hammock fonteinen gedurende de ISH beurs in 2013 heeft Clou de aanzet gegeven tot een compleet nieuw badkamerconcept bestaande uit fonteinen en wastafels, een uitgebreide meubellijn en vrijstaande ligbaden. In deze nieuwe uitgave van ‘Product in the picture’ besteden wij aandacht aan de Hammock badkamermeubels.
Opnieuw heeft René Holten, in samenwerking met ons productontwikkelingsteam, alles gegeven om een perfect product te realiseren. Met slechts enkele componenten kunt u eindeloos combineren zodat elke badkamer een echte Hammock badkamer kan worden.

De waskom is voorzien van een langwerpige opening in de vorm van een snede. Deze opening is een combinatie van afvoer en overloop in één. De silicone afvoerplug sluit de langwerpige opening van de waskom af waardoor bovenaan een overloop ontstaat. De afvoeropening is berekend op een snelle afvoer van het water in de waskom.

Het wastafelblad is naadloos verbonden met de zeer vloeiend gevormde waskom. Hierdoor zijn wastafelblad en waskom heel gemakkelijk schoon te houden.Vooral met een wandgemonteerde kraan is het oppervlak geheel naadloos.

De waskom wordt geleverd inclusief een speciaal ontworpen reinigingsset. Dit alles verpakt in een aantrekkelijk vormgegeven doosje.

Vier ladekasten met verschillende afmetingen en één open kastje én wastafelbladen op maat met één of twee waskommen zorgen voor 53 combinatiemogelijkheden. Van 70cm t/m 2.20m breed. De meubels hebben standaard wit hoogglans fronten. Als optie zijn er fronten verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Voor elke badkamer is er wel een oplossing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist