Bliss badkamermeubels

Submarine

Het nieuwe Bliss®badkamermeubel, model Submarine is volledig gemaakt van ‘solid surface’. Een duurzaam, massief en aangenaam aanvoelend materiaal dat bestaat uit een mengsel van polyacrylaat en natuurlijke mineralen. Bliss®Submarine kan de ultieme waterproef doorstaan en is totaal ongevoelig voor de inwerking van water. Solid surface vervormt niet en zet niet uit. Dat betekent volledige vrijheid bij de inrichting van de badkamer. De Bliss® Submarine heeft een vloeiende, organische vormgeving en is verkrijgbaar in 5 moderne kleuren (wit, grijs, taupe, cacao en zwart). Het gemakkelijk toegankelijke interieur is verrassend ruim ingedeeld met twee horizontaal gescheiden laden met vaste vakverdeling. Het softclosing ladensysteem houdt alles op zijn plek en de unieke ruimtebesparende sifon zorgt voor meer praktische bergruimte. Het wastafelblad heeft voldoende afzetruimte en een ruime wasbak.

Ook de bijpassende spiegel heeft een frame van solid surface en is voorzien van spiegelverwarming, een energiezuinige, indirecte led-verlichting rondom en een sensorschakelaar. De compacte badkamerkast is uitgevoerd met dezelfde herkenbare details en voorzien van 2 deuren met softclosing.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist