Arte badkamermeubels

Silestone by Arte

Arte, maatwerkleverancier van onder andere sanitair wil met haar nieuwe Silestone by Arte sanitair de behoefte aan hygiëne benadrukken. Door de antibacteriële werking krijgen bacteriën geen enkele kans. Wat Silestone by Arte zo speciaal maakt is het totaalconcept; de inrichting van de gehele badkamer op maat, van de wastafels tot vloeren en de wanden.De badkamercollectie bevat tal van wastafels, badkamermeubels, wanden en vloeren in verschillende ontwerpen, maten en kleuren. Een gehele badkamer, gemaakt uit één materiaalsoort. En niet te vergeten: Silestone is het enige kwartsoppervlak ter wereld met antibacteriële technologie. De hypermoderne zilvertechnologie zorgt voor een uiterst hygiënisch oppervlak. Iets wat in de badkamer van groot belang is.Het sanitaire gamma bestaat uit drie series: Serie Wastafel Zuil, serie Wastafel vrijhangend en serie Wastafel Meubel. Ieder met een eigen stijl en design. Daarnaast worden ook de vloeren en wanden van de badkamer gemaakt van het materiaal Silestone by Arte, met als resultaat een oase van rust en schoonheid.

Wastafel Zuil|
De serie Wastafel Zuil bestaat uit twee moderne en zeer functionele exemplaren: Balance en Equilibrium. Basic, flexibel sanitair voor in iedere badkamer. Eenvoud en elegantie is waar het om draait. De wastafel zuilen zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren .

Wastafel Vrijhangend
Een natuurlijke schoonheid. Speels en met een zwevend effect. De vrijhangende wastafels staan voor ultiem design. De namen van de wastafels zeggen in feite al genoeg: Elegance Plus, Simplicity Plus, Exclusive Plus, Symmetry Plus, Basic Plus en Silence.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist