Betty Blue is statig, een toonbeeld van elegantie, verfijning en bovendien een esthetisch unicum. Sieger Design heeft in opdracht van Alape een wastafel ontworpen, die tot in de finesses laat zien waartoe geglazuurd staal als materiaal in staat is. Volledig vlakke oppervlakten, rechte hoeken en een verborgen aan- en afvoer van het water onthullen de functie van de wastafel pas in tweede instantie. De Betty Blue wastafel weerspiegelt de gewijzigde patronen van het gebruik van een wastafelmeubel, met een tot nu toe ongeëvenaarde precisie en vlakheid van het ontwerp.

Deze vooruitstrevende wastafel kan vrijwel overal in de ruimte geplaatst worden. Het water stroomt uit de kraan op een absoluut vlak oppervlak, spreidt zich uit over het vlak en stroomt vervolgens door smalle gleuven - gepositioneerd aan de zijkanten van het oppervlak - weg naar de onzichtbare waterafvoer. Water verdwijnt niet zomaar in de afvoer; het mag gezien en bovenal
ervaren worden.

Het door Alape gepatenteerde principe van dit systeem maakt het mogelijk een extreem platte wastafel te ontwerpen. Hierbij zijn de aan- en afvoeren geïntegreerd binnenin de slanke tafelpoten en daarmee buiten het zicht van de gebruiker. "Het is een eenvoudige, witte wastafel gemaakt van geglazuurd staal met een indrukwekkend precies lijnenspel. Toch onthult deze tafel pas in
tweede instantie haar werkelijke aard", aldus Jürgen Kloss, Head of Design and Product Management Alape.

Geglazuurd staal leidt tot nieuwe visies
Geglazuurd staal is kenmerkend voor Alape. Het materiaal is extreem duurzaam en esthetisch uniek. Tot op de millimeter precies kan er met dit materiaal gewerkt worden. Bovendien is het mogelijk holle ruimtes te creëren ten behoeve van  techniek of andere toepassingen. Alape laat hiermee zien, dat grote en moeilijke vormen geproduceerd kunnen worden als een enkele eenheid. Initiële studies met prototypes in een aantal in-scene restaurants hebben overtuigend aangetoond dat deze wastafels volledig geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Visies op wastafelmeubels, die in het verleden ondenkbaar waren vanwege de gebruikelijke waskom vormen, kunnen middels geglazuurd staal nu werkelijkheid worden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist