WHITE II WHITE badkameraccessoires

Wit is tijdloos

Wit is een bron van inspiratie. Wit is warm en koel tegelijk. Wit is zuiver en fris. Wit is tijdloos. Wit biedt rust. Wit is de ideale kleur voor de badkamer. Daarom biedt het nieuwe lifestylemerk WHITE II WHITE fijne badkamerproducten in wit en natuurtinten. Om het assortiment compleet te maken zijn voor bepaalde producten trendkleuren beschikbaar, zodat hiermee de juiste accenten aangebracht kunnen worden.

Feest in de badkamer
Douchen en badderen is een feest als je weet dat deze heerlijke WHITE II WHITE handdoeken op je liggen te wachten. Door de speciale weeftechniek voelen de handdoeken volumineus en zacht aan. Wedden dat het geen probleem is om onder de douche vandaan te komen of uit bad?

De handdoeken zijn van 100% katoen, hebben een luxe border als afwerking en zijn naast wit ook in donkergrijs, lichtgrijs, ivoor, beige en donkerbruin verkrijgbaar. Er zijn ook bijpassende badjassen met dezelfde details als de handdoeken in small, medium, large verkrijgbaar.

Een heerlijke geur in de badkamer met de ‘Chanel’ onder de geurkaarsen
Met de nieuwe geurkaarsen van WHITE II WHITE tover je je badkamer om tot een wellness paradijs. Er zijn twee verschillende geuren. ‘Tender Nightingale’ roept herinneringen op aan een zonnige vakantie met de geur van strand, zee en bloemen. En met ‘Yin to my Yen’ ruik je een warm sensuele parfum die je aan zwoele exotische nachten doet denken. Deze ‘Chanel’ onder de geurkaarsen is van 100% plantaardige was, heeft een diameter en een hoogte van 15 cm. Door de plantaardige was heeft de kaars een laag smeltpunt en brandt helemaal op. Daarna is de houder – na reiniging – perfect te gebruiken als vaas. De houder is in drie kleurvarianten leverbaar: in goud-, koper- en zilverkleurig gecoat glas.

Voor een opgeruimd gevoel
Een badkamer krijgt nogal snel een rommelig uiterlijk doordat er veel prullaria staan. Flessen shampoo, handdoeken, borstels, zeepdispensers en vuile was verstoren de balans in je badkamer. Voor meer rust haal je die spulletjes weg óf koop je krukjes, trolleys en manden om ze in op te bergen. Daarmee krijgt je badkamer een opgeruimd uiterlijk en jij meer innerlijke rust. WHITE II WHITE heeft badkamermeubels voor elke stijl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist