Tiger zeepdispensers

Mooi handen wassen

De ontwerpers van Tiger hebben een collectie van vijf nieuwe zeepdispensers ontworpen in verschillende formaten. Het design is afgestemd op de bekende badkamerserie Boston maar zal door haar neutrale vorm ook gemakkelijk bij iedere andere wastafel, kraan of accessoire passen.

Het betreft hier luxe uitgevoerde zeepdispensers in chroom of geborsteld rvs in een strakke moderne vormgeving. De dispensers zijn voorzien van een handig uitneembaar binnenflesje dat eenvoudig bij te vullen is met een vloeibare zeep naar keuze.

Er is keuze uit een viertal hangende modellen en een vrijstaand exemplaar. Voor bij het toiletfonteintje is een speciaal kleine model gemaakt en het grootste model kan ook prima dienst doen als houder voor shampoo en conditioner onder de douche.

De hangende dispensers kunnen eenvoudig met bijgeleverde schroeven en pluggen opgehangen worden of voor wie liever niet boort in mooie tegels met behulp van TigerFix (los verkrijgbaar).

 

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist