Tiger badkameraccessoires

Roxx

Met de natuur als inspiratiebron introduceert Tiger een nieuwe accessoirelijn voor badkamer en toilet onder de naam Roxx.Verchroomde profielen in combinatie met het natuursteen graniet zorgen voor een spannend contrast bij deze vernieuwende accessoirelijn. Het subtiele en tegelijkertijd stoere karakter laat zich toepassen in vele stijlen badkamers.

Deze complete serie bevat een bekerhouder, een zeepdispenser, een zeepschaal, planchetten van 25 en 70 centimeter, handdoekhouders, diverse haken, toiletrolhouders, en een toiletborstelgarnituur.

Met uitzondering van het twee-armig handdoekrek en de planchetten kunnen alle Roxx producten ook bevestigd worden met TigerFix. Dit unieke montagesysteem maakt het mogelijk accessoires aan de muur te bevestigen zonder te hoeven boren.

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist