Tiger badkameraccessoires

Nomad

Zwart is de ultieme kleur als het gaat om het zetten van accenten. Deze stoere, tijdloze kleur laat zich perfect combineren met andere kleuren en vormt in combinatie met wit altijd een stijlvolle klassieker.

Om ook in de badkamer en toiletruimte stijlvolle accenten te kunnen zetten, introduceert Tiger de serie Nomad. Ronde, robuust vormgegeven accessoires voor dé finishing touch van de badkamer of toilet. De accessoires zijn eveneens verkrijgbaar in chroom en zowel in de chromen als zwarte uitvoering worden ze gecombineerd met helder glas.

De serie bevat een complete lijn met onder andere een (dubbele) bekerhouder, twee-armig handdoekrek, zeepdispenser, planchet, reserverolhouder, handdoekring, badhanddoekrek, haken, toiletrolhouders en een toiletborstel en -houder.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist