Stock4Rolls® inbouw-toiletroldispenser

de reserverol smaakvol weggewerkt

Stock4Rolls® is een inbouw-toiletroldispenser, een uniek product voor de toiletruimte, dat in februari 2010 op de Nederlandse markt is geïntroduceerd. Terwijl bij traditionele reserverolhouders slechts enkele toiletrollen in het zicht bewaard kunnen worden, biedt deze nieuwe oplossing een smaakvolle afwerking voor de moderne badkamer of toilet. In de dispenser kunnen tot 12 reserverollen opgeborgen worden. Stock4Rolls® kan ingebouwd worden in een onbenutte holle ruimte, bijvoorbeeld naast een reservoir van een inbouwtoilet.

Mary Dekker, ontwerper en eigenaresse van MD-design, heeft Stock4Rolls® bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: "Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?" Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch en hygiënisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Stock4Rolls® biedt de volledige oplossing:
• Stock4Rolls® neemt geen extra ruimte in, het is een inbouwsysteem in een niet benutte holle ruimte.
• Stock4Rolls® is hygiënisch en naadloos afgewerkt.
• Stock4Rolls® biedt plaats voor maximaal 12 rollen, dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte.
• Stock4Rolls® laat één rol in het zicht zodat het duidelijk is voor gasten waar zich de reserverollen bevinden.
• Stock4Rolls® wordt smaakvol afgewerkt in een bij het toilet passend design en kleur.
• Stock4Rolls® is geschikt voor standaard- en voor de meeste grootformaat ollen

Fraaie afwerking en functionaliteit
In de moderne sanitaire ruimte staat fraaie afwerking van functionele producten voorop, maar wordt de functionaliteit niet uit het oog verloren. Daarom is bij de ontwikkeling van Stock4Rolls® gekeken naar functie én afwerking. Na installatie van het systeem ziet de gebruiker alleen een smaakvol afgewerkte box met daarin één toiletrol. De afwerking kan in

4 kleuren besteld worden, wit, pergamon, zwart en mat chroom look, zodat er altijd een oplossing is voor de individuele inrichting.

De Stock4Rolls® toiletroldispenser bestaat uit drie onderdelen:
- Het inbouwdeel (1) dat achter de afwerkwand gemonteerd wordt en vanuit de sanitaire ruimte toegang biedt tot de voorraad toiletrollen;
- De voorraadhouder (2) voor de toiletrollen, eenvoudig op de juiste maat te maken door de installateur, hiervoor kan een standaard rookgasafvoerpijp gebruikt worden;
- Het opbouwdeel (3) dat in het inbouwdeel geschoven wordt tijdens het afmonteren van de sanitaire ruimte, bestaande uit een box waarin de stapel reserve toiletrollen staat en voor de afwerking van de tegelrand zorgt.

Stock4Rolls® kan worden ingebouwd in een holle wand, bijvoorbeeld naast een inbouwreservoir, en biedt een makkelijk bereikbare opbergruimte voor 1 tot circa 12 reserverollen. Zowel standaard alsde meeste grootformaat toiletrollen passen in de Stock4Rolls® dispenser. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan een passende voorraadhouder worden geplaatst. Via de opening in de wand kan de dispenser worden gevuld door van onderaf te stapelen. Indien de onderste, zichtbare, reserverol wordt uitgepakt zakt de volgende rol naar beneden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Stock4rolls?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist