Sealskin Brilliance collection

De mooiste handdoeken

De mooiste bad- en toiletmatten en bijpassende badkameraccessoires zijn verzameld in de Sealskin Brilliance collection. Premium producten van topkwaliteit die aansluiten bij de laatste trends en die de mooiste badkamerinterieurs nog mooier maken. En nu nog eens uitgebreid met maar liefst 9 stijlvolle handdoeksets.

De kwaliteit van de handdoeken in de Sealskin Brilliance collection straalt af van het ingeweven reliëf patroon en de fraaie afwerking langs alle zijden. Dankzij de keuze uit 2 series in respectievelijk 4 en 5 kleurvariaties (dus 9 sets totaal) zijn de handdoeken niet alleen prima te combineren met iedere badkamerinrichting, maar ook nog eens heel mooi onderling. Alle handdoeken zijn verkrijgbaar in 3 maten; 30x50cm, 60x110cm en 70x140cm.

Samen met de bestaande bad- en toiletmatten en accessoires zijn de nieuwe handdoeksets een aanwinst voor iedere stijlvolle badkamer. De Sealskin Brilliance collectie is te koop bij de betere badkamer speciaalzaak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist