Keuken- en badkameraccessoires van Vipp

Topkwaliteit met karakter

Familiebedrijf Vipp is alweer driekwart eeuw geleden begonnen. In 1939 om precies te zijn, vroeg Marie Nielsen aan haar man om een handige prullenbak te ontwerpen voor haar kapsalon. Holger Nielsen had een hekel aan rondslingerende haren en ontwierp met liefde een afvalemmer voor zijn echtgenote. Een pedaalemmer waar geen haartje meer door heen kon komen. Het bleek een succes! Al snel wilde de dokter ook zo’n pedaalemmer, en de tandarts en... Holger investeerde in speciale apparaten om de Vipps machinaal te produceren en binnen de kortste keren was de Vipp pedaalemmer een ware hit. Het Deense familiebedrijf Vipp was geboren.

In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met producten voor badkamer, keuken, slaapkamer en kantoren, en is er intussen een heuse interieurlijn ontwikkeld met verlichting, servies, lampen, keukenblok, badmeubel en een loungebed.

Vipp: exclusieve en duurzame design items
Het Deense merk Vipp staat voor exclusieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige design-items voor in de badkamer, het toilet en de keuken. De design producten van het Scandinavische merk Vipp kenmerken zich door hun strakke, eigentijdse design en zijn leverbaar in de basiskleuren zwart en wit.

Vipp staat voor topkwaliteit accessoires met karakteristieke materialen rvs en rubber, aangevuld met gepoedercoated aluminium. Deens design wat nog altijd met de hand wordt vervaardigd in Denemarken. Bij Vipp staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Vrijwel alle Vipp producten zijn leverbaar in wit, zwart. De lampen tot nu toe alleen in zwart.

Vipp heeft als doelstelling de komende jaren in de top 10 van wereldmerken te komen en gaat de strijd aan van de wegwerpindustrie, Vipp kiest voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Inmiddels bestaat het merk alweer 75 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist