JUNG

kleurspektakel van Dries Otten

Interieurarchitect Dries Otten gooit wel vaker ergens een kleurbom naar binnen, waarna telkens een knal van een kleurenpalet ontstaat. Hij slaagt er keer op keer in een symbiose te creëren die eenvoud en huiselijkheid uitstraalt door een gewiekste combinatie van vormen, materialen en kleuren. Voor zijn no-nonsense aanpak zit ook JUNG op de eerste rij. In zijn laatste ontwerp staat JUNG mee op het podium van een opnieuw gedurfd kleurencontrast met LS 990 Les Couleurs® Le Corbusier in Terre Sienne Brique.

MILI: JUNG speelt mee in het kleurenspel
ie gedurfd kleurcontrast en interieurarchitectuur in een zin gebruikt, ambieert wellicht interieurarchitect Dries Otten. Hij gaat telkens op zoek naar merken die aligneren met zijn bonte uitspattingen en daarbij matcht schakelspecialist JUNG als de beste. In project MILI - een badkamer van een particuliere woning in Antwerpen, België - verenigt de meester der kleuren baksteen terracotta met hemels- en donkerblauw en knalgeel. Geblend in het ontwerp is de LS 990 van JUNG in Les Couleurs® Le Corbusier in Terre Sienne Brique. Niet alleen qua kleur, maar ook qua ontwerp wordt het uitgesproken, maar eenvoudige kleur- en materiaalgebruik gesterkt door het schakelmateriaal van JUNG.

Doorwinterd voor de toekomst
Les Couleurs® Le Corbusier is veruit het meest briljante kleurensysteem dat de architectuurwereld ooit gekend heeft. Een doorwinterd, tijdloos kleurensysteem als dat van Le Corbusier – een van de meest invloedrijke architecten van de 20e eeuw – kleurt letterlijk tot op vandaag het interieurlandschap. Met 63 kleuren die met elke andere kleur uit het systeem te combineren zijn en de bijzondere kleurdiepte, inspireert het palet gisteren, nu en morgen. Die kleurendiepte legt JUNG in haar LS 990 schakelmateriaal door het met de hand te schilderen in een speciaal proces om het matte oppervlak te verkrijgen. In 2014 werd JUNG in de categorie ‘Product’ als ‘Best of Best’ met de hoogste waardering van de Iconic Award 2014 onderscheiden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist