Grohe onzichtbare toiletreiniging

Fresh

Grohe introduceert binnenkort als eerste sanitairfabrikant een revolutie op het gebied van toiletreiniging: GROHE Fresh. GROHE Fresh is een onzichtbare oplossing voor het reinigen van de toiletpot. De scharnierbare oplossing met houder is eenvoudig te installeren achter de bedieningsplaat van het toilet. Vervolgens wordt gemakkelijk een reinigingstablet in de houder geschoven waardoor deze is ondergedompeld in het spoelwater; bij elke spoelbeurt wordt de toiletpot dus hygiënisch gereinigd. Een toiletblok aan de rand van het toilet is met de komst van GROHE Fresh niet meer nodig.

GROHE Fresh kan worden geïnstalleerd op zowel nieuwe als bestaande GROHE Rapid SL toiletsystemen en is toepasbaar op zowel GROHE Dual Flush als Single Flush. Een half miljoen huishoudens in Nederland heeft een dergelijk toiletsysteem.

Verkrijgbaarheid
GROHE Fresh is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste sanitairspeciaalzaken. De consumentenadviesprijs voor GROHE Fresh varieert van € 56,- tot € 113,- afhankelijk van het soort bedieningsplaat. Bij de supermarkt zijn van diverse merken reinigingstabletten te koop in verschillende geuren. De reinigingstabletten gaan net zolang mee als de toiletblokken die aan de rand van het toilet worden gehangen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist