Grohe badkameraccessoires

bedieningspanelen van leer

De 'vintage-look' zien we dit jaar niet alleen terug in de mode, maar is ook een trend in het wooninterieur. Geïnspireerd door de stijlvolle jaren '50 en '60 van de vorige eeuw wordt het interieur nu bepaald door tijdloze, kwalitatieve en elegante meubels én verfijnde materialen zoals glad leer. Sanitairfabrikant Grohe gaat mee in deze trend en brengt leer zelfs terug in de badkamer en het toilet. Zo wordt haar serie Skate Cosmopolitan bedieningsplaten voor het toilet uitgebreid met twee bijzondere en innovatieve leren varianten, uitgevoerd in vier kleuren. De lederen bedieningsplaten geven een extra luxe uitstraling aan het toilet en passen goed bij de design-badkamer die staat voor ontspanning en bezinning; de thuis-spa.

Gestikt of glad leer
Grohe laat met deze bijzondere introductie zien dat een bedieningsplaat niet langer meer alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de stijl van het toilet en de badkamer. Of je nu meer houdt van stoer of chique; de verschillende varianten van de nieuwe Grohe bedieningsplaten beantwoorden iedere smaak. Zo kun je voor het frame kiezen uit gestikt of glad leer en uit de kleuren zwart, beige, wit en taninerood. De bedieningsplaat kan naar eigen wens horizontaal en verticaal worden opgehangen en wordt heel vlak op de muur gemonteerd, wat zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. De spoelknop is uitgevoerd in chroom met GROHE StarLight® technologie voor een langdurig stralende, spiegelachtige glans.

Variatie in design, kleur en materiaal
Het toilet en de badkamer kunnen dus tot in detail gestyled worden met een passende bedieningsplaat. Grohe heeft voor iedere stijl en smaak een bedieningsplaat; variërend in design, kleur en materiaal; van chroom tot hout en van wit tot black velvet. Er zijn zelfs varianten met LED-verlichting verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist