Graham & Brown behang

Full colour badkamers

Reeds gesignaleerd in trendy restaurants, clubs en hotels: Intense kleuren, meubels in opvallende kleuren en decoratief behang toveren badkamers om tot ruimtes vol karakter en charme. Als je zo’n kunstwerk binnen je eigen vier muren wilt creëren, heb je moed nodig en een rode draad die qua kleur harmonieus door de kamer loopt.

De gastenbadkamer als visitekaartje
Kleine ruimte – groot effect: de gastenbadkamer is de ideale plek om je persoonlijkheid uit te drukken en te experimenteren met kleuren. Badkamerobjecten in sterke kleuren worden bijvoorbeeld gecombineerd met expressieve wandbekleding die een enkele wand of een deel daarvan extra accentueert. Behang met grafische of botanische patronen, speciale tegels of zelfs gekleurde verf zijn hiervoor geschikt. Ton-sur-ton of gecombineerd met contrasterende kleuren – het is belangrijk dat meubels, wanden, vloeren en decoratie een kleurenharmonie volgen. Met materiaal- en kleurcollages kan worden geëxperimenteerd met de selectie van afzonderlijke elementen of materialen tot het optimale, harmonieuze resultaat is bereik.

Behang als podium voor badkamerobjecten
Modern behang met grafische of botanische patronen zijn net kunstwerken – ze geven kamers een heel speciale uitstraling. Met kleurrijke, bijzondere prints heeft Graham & Brown de afgelopen jaren de renaissance van behang in gang gezet. De gerenommeerde Engelse fabrikant van hoogwaardige wandbekleding en verfproducten werkt met verschillende motieven uit de natuur, grafische patronen, structuren en luxe gouden accenten en zet zo trends. In de vaak kleinere badkamer creëert een accentmuur met behang het stilistische kader voor de hele ruimte. Gecombineerd met neutrale of complementaire kleuren op de andere muren, creëert dit een ideaal podium voor de badkamerobjecten uit de Vitrium serie van Duravit, die terughoudend zijn qua vorm en indruk maken met hun intense matte kleur.

Meubels, wastafels, WC en ligbaden in krachtige kleuren
Het Vitrium kleurenconcept werd samengesteld door Christian Werner, die ook verantwoordelijk is voor het formele ontwerp van de meubels en wastafels. De zes kleuren stralen aanwezigheid maar geen dominantie uit en zijn perfect op elkaar afgestemd. Het kleurenpalet kan worden onderverdeeld in de neutrale tinten Light Grey Matt, Dark Grey Matt en White Matt, en de drie rijke nuances Green Blue Matt, Salon Blue Matt en Cinnamon Matt. Deze brede selectie zorgt ervoor dat er voor elke badkamer de juiste tint te vinden is – van minimalistische designbadkamers tot moderne landhuisstijlen. “Kleur bepaalt ook hoe we een product waarnemen. Het is emotie, want iedereen heeft een individuele benadering. Verschillende kleuren resulteren in een kleurenharmonie, die in het beste geval een harmonie vormt. En kleuren voor een interieur kunnen nooit afzonderlijk worden bekeken, maar altijd in de ruimtelijke context,” zegt Christian Werner.

Inrichting en accessoires bepalen de look
Het zijn de kleine details die de finishing touch geven aan het interieur. Met kranen, douches en accessoires in vijf smaakvolle afwerkingen opent Duravit extra designmogelijkheden voor de badkamer. Klassieke chroomafwerkingen, matzwart of PVD-afwerkingen in geborsteld brons, geborsteld roestvrij staal of gepolijst goud kunnen de look van de hele badkamer veranderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist