Geesa nemox collectie

Gaten boren is passé, lijmen is de toekomst

Wilt u ook liever niet boren in uw tegels, natuursteen of glazenwand? Geesa biedt vanaf dit najaar bij de bestaande Nemox badkameraccessoire collectie een nieuwe montagemanier waardoor boren overbodig is geworden. De Nemox collectie is te bevestigen met een speciale lijmcartridge, TIGERFIX. Deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding én de mogelijkheid tot verwijderen zonder beschadiging. Ideaal voor delicate wandafwerking of als u de accessoires wilt verplaatsen.Boren of lijmen? Aan u de keuze!
Of u de badkameraccessoires nu wilt boren of lijmen, vanaf nu heeft u hierin de keuze. De populaire Nemox collectie is vanaf heden te bevestigen met een speciale lijmcartridge, genaamd TIGERFIX. Deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding op iedere gladde, stevige ondergrond. Montage met TIGERFIX is snel, eenvoudig en waterbestendig.

Eenvoudig te verwerken
Het werkt heel eenvoudig: muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken, half uurtje wachten en de Nemox accessoire plaatsen. Ook verwijderen is simpel: door het muurplaatje te verhitten met een verf föhn, is het eenvoudig van de tegel te verwijderen. Handig bij huurwoningen, verhuizen of het verplaatsen van accessoires. Uiteraard blijft het mogelijk om de Nemox collectie te monteren middels boren. Op de verpakking is eenvoudig te zien of het product ook geschikt is om te lijmen middels het logo ‘Fit for glue’.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist