Geesa badkameraccessoires

Pulse

Ronde vormen, design in combinatie met gebruiksgemak én de kleuren zwart en wit. Op deze trends in badkamerland sluit ‘Pulse', de nieuwe collectie badkameraccessoires van Geesa, naadloos aan. Gecombineerd met mat glas levert dit een verrassend beeld op. Pulse bewijst dat accessoires beeldbepalend zijn voor de moderne badkamer.

Uniek aan de Pulse-collectie zijn de eenvoudig wisselbare zwarte en witte covers. Daarmee onderstreept fabrikant Geesa dat ‘Dutch Design' niet alleen mooi is, maar ook slim. Uit onderzoek blijkt namelijk dat consumenten de badkamer als eerste noemen, als zij iets in huis willen veranderen. Een volledig vernieuwde badkamer is kostbaar, maar door te ‘spelen' met Pulse-accessoires is het mogelijk de badkamer, tegen lage kosten, een totaal andere uitstraling te geven.

Eenvoudige montage
Pulse staat garant voor eenvoudige montage. Voor de artikelen met twee muursteunen ontwikkelde Geesa een speciaal, zelfklevend montage-sjabloon. Na gebruik kan het sjabloon worden verwijderd zonder dat er lijmsporen op de tegels achterblijven.

Verchroomd messing
De complete Pulse-collectie bestaat uit 19 producten, waaronder handdoekhouders, planchetten en zeephouders. Alle zijn vervaardigd van verchroomd messing in combinatie met verchroomd Zamac, waardoor corrosie jarenlang geen kans maakt. De nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist