Geesa badkameraccessoires

AIM basket

Een onmisbaar badkameraccessoire is nog altijd de basket. Niks is zo praktisch en opgeruimd als alle shampoos, douchegels en scrubs geordend opgeborgen en binnen handbereik zijn. De AIM basket van Geesa is, ondanks zijn  tijdloze ontwerp, uniek in zijn soort. Naast een grote gebruiksvriendelijkheid is deze basket ook innovatief. De AIM basket kan namelijk op twee manieren worden gemonteerd; met de korfinzet vast in de houder of met uitneembare korfinzet. Daarbij is de houder van de basket in glanzend chroom en de korf van duurzame kunststof, welke verkrijgbaar is in de twee standaardkleuren zwart en wit.

Wie kiest voor de combinatie van gemak, duurzaamheid en een minimalistisch ontwerp, kiest voor de AIM basket van Geesa. Geen opsmuk, maar strakke lijnen en geometrische symmetrie. Een houder van glanzend chroom wordt gecombineerd met een kunststof korfinzet. De AIM basket is een mooi voorbeeld van innovatie en gebruiksgemak.

Twee montagemogelijkheden
De AIM basket betreft een tijdloos ontwerp met meerdere mogelijkheden. Deze basket kan namelijk op twee manieren worden gemonteerd. De basket kan dusdanig worden bevestigd, dat de korfinzet uit de houder uitneembaar is. Dit is zeer praktisch voor het reinigen van de korf, welke ook vaatwasserbestendig is. De andere mogelijkheid is dat de basket zo wordt gemonteerd, dat de korfinzet vastgeklemd wordt en dus zeker in de houder blijft. De keuze is aan de gebruiker.

Gemak
Zowel aan de installateur als de gebruiker biedt de AIM basket comfort. De basket is bijzonder eenvoudig en snel te installeren. De korf, bestaande uit hoogwaardig kunststof, is duurzaam en biedt een ruime en stabiele opbergplek
voor meerdere verzorgingsproducten binnen handbereik. De AIM basket past in een verscheidenheid aan interieurs en is verkrijgbaar in de standaardkleuren zwart en wit.

De AIM basket is onderdeel van de AIM collectie, ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam. Deze collectie biedt een reeks aan badkameraccessoires met dezelfde ‘less is more’ uitstraling, waaronder de functionele toiletrolhouder met geïntegreerd planchet voor de mobiele telefoon.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist