Geesa badkameraccessoires

Uittrekbare waslijn

Sinds jaar en dag wordt de functionele uittrekbare waslijn, uit de basisserie Hotel Collection van de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa, wereldwijd intensief gebruikt in hotelbadkamers. De functionele uittrekbare waslijn is klein van stuk en groot in gemak, óók voor thuis! Doordat de console van de waslijn een diameter van slechts 9 cm heeft en aan de muur kan worden bevestigd, neemt het nauwelijks ruimte in beslag. Wanneer de lijn wordt uitgetrokken, biedt deze een lengte van meer dan twee meter. Een ‘sta-in-de-weg’ droogrek is door dit
handige foefje overbodig.

De was ophangen moet iedereen, maar hoe we de was ophangen is een tweede. Droogrekken nemen veel ruimte in beslag en zijn vaak een doorn in het oog. De uittrekbare waslijn van Geesa neemt deze ongemakken weg!

De Hotel Collection van Geesa is een basisserie, waarbij het vooral om de functionaliteit van de accessoires draait. Dit geldt zeker ook voor de uittrekbare waslijn. Deze is niet alleen praktisch, maar ziet er door het gepolijste RVS ook fraai uit. De houder van de waslijn is met haar diameter van 9 cm klein van stuk, maar zodra je de waslijn uittrekt, biedt het een maximale lengte van 235 cm. De console van de uittrekbare waslijn is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Door de bijbehorende beugel, waarin de knop van het uiteinde van de waslijn kan worden geschoven, te monteren aan een muur ertegenover, wordt een strakke waslijn gespannen. De lijn is gemaakt van nylon en kan worden belast met maximaal 5 kilo.

Is er meer ruimte gewenst voor het ophangen van de was, dan kunnen er meerdere consoles naast elkaar worden geplaatst. Op deze manier is een groot, onhandig droogrek overbodig en kan de waslijn alleen tevoorschijn worden gehaald, wanneer deze nodig is. Een onmisbaar en handig foefje voor ieder huishouden!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist