Geesa badkameraccessoires

Deelnemer Olympische Winterspelen

Op vrijdag 7 februari a.s. gaan de 22e Olympische Winterspelen van start in Sochi, Rusland. Nederland wordt vertegenwoordigd door de grootste ploeg atleten ooit. Naast langebaanschaatsers nemen er shorttrackers, snowboarders en bobsleeërs deel. Ook Geesa treedt deze Winterspelen aan. Weliswaar niet dankzij de sportieve prestaties van Nederlands voornaamste fabrikant van badkameraccessoires, maar wel door de aankleding van het Holland Heineken House en het Olympisch dorp. Alle Olympische sporters en bezoekers van de Winterspelen kunnen daar ervaren hoe onverwoestbare functionaliteit en design hand in hand gaan.

Olympische limited edition
Speciaal voor de Winterspelen in Sochi heeft Geesa, in stijl van de Olympische Spelen, limited edition jas- en handdoekhaakjes uitgebracht. De haakjes komen uit de prachtige Wynk collectie en hebben een geraffineerde vorm. Strakke lijnen worden afgewisseld met subtiele curves, die de haakjes een tijdloze elegantie geven. De limited editions zijn vervaardigd in de kleuren goud, zilver en brons en hangen in het Holland Heineken House.

Geesa kleedt ook Olympisch Dorp aan
Naast het Holland Heineken House kleedt Geesa ook de accommodaties in en rond het Olympisch dorp aan. Minstens 8000 Geesa accessoires zijn in het dorp en in omliggende hotels, zoals het prestigieuze Radisson Spa Resort, aanwezig. Het gaat om accessoires uit de Standard Hotel, Cono en Mirror collectie. Zo kunnen ook bezoekers van de Olympische Winterpelen de functionaliteit en het design van de Geesa accessoires ervaren.

Sportieve ondersteuning
Het Holland Heineken House bevindt zich dichtbij het Olympisch dorp. Geesa biedt met de Olympische Wynk haakjes in het Holland Heineken House haar sportieve ondersteuning aan de Nederlandse olympiërs. Geesa gaat samen met onze Olympische helden voor goud, zilver en brons!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist