Geesa badkameraccessoires

Modern art in zwart wit


Geesa, Nederlands fabrikant van badkameraccessoires, speelt met haar Modern Art collectie in op de zwart/wit trend in woonaccessoires. De vormgeving van de Modern Art accessoires is strak. Juist de combinatie van deze vorm, de koelheid van het chroom en het zwarte en witte (satiné) glaswerk van de glazen en zeepschalen geven een subtiel verschijningsbeeld.

 

 

De accessoires uit de Modern Art Collectie kenmerken zich door een vierkante vorm. Ze zijn perfect te combineren met een moderne badkamerelementen, denk aan baden, wastafels en wc’s.

 

De Modern Art Collectie bestaat uit de volgende artikelen; planchet, glashouder, zeephouder, handdoekhouder 45 cm en 60 cm, handdoekring, 2-lids handdoekrek, badgreep, enkele en dubbele jashaak, reserverolhouder, badhanddoekplateau, toiletrolhouder met en zonder klep en een toiletborstelhouder.

 

Geesa geeft 12 jaar garantie op haar accessoires en ze zijn verkrijgbaar via de sanitair speciaalzaak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist