Geesa badkameraccessoires

voetsteun en tijdschriftenhouder


Geesa badkamer accessoires introduceert een handige voetensteun. Deze wordt geplaatst in de hoek van de douche. Hierdoor kan men voortaan de benen makkelijker scheren. Onhandige posities behoren hiermee tot verleden tijd.

 

 

 

Tijdschrifthouder voorbij het bad.

Naast de voetensteun komt Geesa nog met een ander noviteit; de tijdschriftenhouder. Vaak kun je tijdschriften of boeken niet goed kwijt in je badkamer. Met name als je in bad zit wil je dat op een handige manier vaak even weg kunnen leggen zonder dat het nat wordt. Met de tijdschriftenhouder die je aan de muur monteert voorkom je dat.

 

Alle artikelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit messing en voorzien van een chroomlaag van tenminste 12 micron. Zoals bij Geesa gebruikelijk is, wordt op deze collectie maar liefst 12 jaar garantie geboden op chroom en constructie. Exclusiviteit en duurzaamheid zijn daarmee verenigd in een echt Hollands ontwerp, met de prijskwaliteit verhouding die je van Geesa mag verwachten.


Kijk voor meer informatie op: www.geesa.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist