Emco badkameraccessoires

system2

Door de vraag naar levensloop bestendig wonen in samenhang met comfort, zelfstandigheid en luxe, heeft emco de serie badaccessoires system2 uitgebreid. Nu kunnen liefhebbers van luxe en kwaliteit ook genieten van meer bewegingsvrijheid, extra comfort en een optimale veiligheid. En is veiligheid niet in het geding, dan biedt emco een toonaangevend pallet aan badaccessoires voor badkamers, toiletten en wellness ruimten.

De serie emcosystem2 heeft een nieuwe look en is daardoor zo divers als het leven zelf. De keuze uit de vele functionele mogelijkheden biedt een hoog comfort en zorgt ervoor, dat mensen die minder goed ter been zijn toch zelfstandig kunnen leven. Voor iedereen is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke wandsteunen en handgrepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare toiletsteunen, wandzitjes en de nieuwe comfortabele rugsteun. Voor een nieuwe look zijn de toiletrolhouders met of zonder deksel leverbaar en is een assortiment douchegordijnstangen toegevoegd. Om nog beter aan individuele wensen tegemoet te komen zijn een aantal grepen zowel in volledig chroom, als met het kenmerkende zwarte accent leverbaar.

De perfecte afronding
Emco levert duurzame designproducten voor allerlei smaken, van retro tot modern, van klassiek tot trendy. Voor mensen die van comfort, van sfeer en van stijl houden. Voor mensen die de vele extra functies van badaccessoires waarderen. Voor liefhebbers die houden van perfectie tot in de kleinste details, die weten dat een hoge kwaliteit op termijn altijd het gunstigst is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist