Duravit wastafels

Bento Starck Box

Zo gevarieerd als een Japanse lunchbox: met de nieuwe Duravit Bento Starck Box badkamerserie maken Duravit en Philippe Starck een bijzonder design statement. De inspiratie komt van de traditionele Japanse bentoboxen, die aan de binnenkant door schotten in verschillende compartimenten zijn verdeeld. Met intelligent verdeelde natte en droge zones openen de strakke, duidelijk gestructureerde wastafels en ligbaden talloze individuele inrichtingsmogelijkheden.

Veel ruimte voor orde
De royaal ontworpen wastafels bieden praktische en royale opbergruimte. Alle crèmes, make-up en andere spulletjes kunnen overzichtelijk worden opgeborgen. Er zijn wastafels, wc’s en ligbaden welke passen bij de badkamermeubels en kranen van de White Tulip serie van Philippe Starck in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Innovatieve materialen
De Bento Starck Box wastafels zijn gemaakt van DuraCeram®, de dubbele modellen van DuroCast UltraResist. Het materiaal DuraCeram® maakt het mogelijk om wastafels te maken met een uitzonderlijk dunne rand die absoluut gemakkelijk te reinigen en stabiel zijn. Optimale hygiëne wordt bereikt in combinatie met het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur. In de wastafel gebakken zorgt het ervoor dat ca. 90 procent van de ziekteverwekkers al na zes uur wordt vernietigd, en ca. 99,9 procent na 24 uur. Duravit biedt een levenslange garantie op al het keramiek. Er is veel keuze qua afmetingen en afwerking.

Infinity ligbad
Het vrijstaande infinity bad uit acryl is ideaal voor een spabelevenis thuis. Met de juiste diepte en genoeg ruimte voor twee personen, nodigt het uit om jezelf onder te dompelen in het water. Een zacht afgeronde steun voor het hoofd maakt de wellness-ervaring compleet. Een aflopende watergoot voorkomt restwater. Het is ook praktisch voor de reiniging, omdat het water of de afzonderlijke druppels in het bad blijven, zelfs wanneer de kraan wordt bediend. Het bad wordt volledig voorgemonteerd en met onderstel en overloop geleverd, zodat er geen extra accessoires besteld hoeven te worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist