Blomus

baden in kleur

Met een beetje creativiteit en de juiste badkameraccessoires kun je de badkamer een compleet nieuwe look geven. Met de badkameraccessoires uit de Sono collectie van blomus breng je kleur en functionaliteit in de ruimte. Het ontwerp van Nina Thöming is strak, functioneel en ingetogen als het gaat om vorm en silhouet.

Met het kleurenpallet van Sono kunnen verschillende sferen worden gecreëerd. De introductie van twee nieuwe kleuren Tan en Misty Roze biedt nieuwe mogelijkheden bij het inrichten van de badkamer. In totaal zijn de producten uit de Sono collectie verkrijgbaar in acht kleuren.

De collectie bestaat uit een beker, vrijstaande cosmeticaspiegel, afvalemmer, zeepschaaltje, zeepdispenser, wc-borstelhouder en nog een handig schaaltje waarop je allerlei dingen kunnen leggen. In het blomus assortiment bevinden zich ook bijpassende handdoeken en washandjes voor de perfect afgestemde look.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist