Badkamer renovatie simpel opgelost

Badkuip er uit, douche er in

Tegels in zachtroze, mosgroen of met een bloemetjesmotief – badkamers, die in de zeventiger jaren de trend waren, zijn tegenwoordig alles anders dan modern en bovendien vaak met een in de weg staande badkuip in plaats van een comfortabele douchegelegenheid uitgerust. Snel en met weinig moeite kan nu de oubollige badkamer worden gesaneerd met innovatieve wandbekledingssystemen: Lelijke tegels en verkleurde voegen verdwijnen eenvoudig achter hoogwaardige acrylglasplaten – geheel zonder omslachtig breekwerk en met vuil gepaard gaand tegelwerk.

Elegante, vloer vlakke douches zijn zeer populair. Een gedeeltelijke sanering biedt hier de optimale oplossing voor een nieuwe optiek en meer comfort. Met wandbekledingssystemen zoals Renovetro en de aantrekkelijke douchcabines van HSK is het devies: Badkuip er uit, barrièrevrije douche er in – snel, ongecompliceerd en schoon.

Want de oude wandafwerking kan simpelweg worden bekleed met de acrylglasplaten en moet niet eerst met veel moeite worden verwijderd. Het wandbekledingssysteem wordt met een speciale lijm op de voorbehandelde ondergrond aangebracht. Zeer plezierig. Dankzij de kortst mogelijke montagetijden missen de bewoners slechts korte tijd het gebruik van de badkamer. Een deelrenovatie is b.v. binnen een dag te realiseren. Daarbij wordt het systeem en leidingen ter plaatse aangepast aan de bouwkundige situatie. Helemaal compleet wordt het geheel met een schitterende HSK douchewand, geplaatst op de vloer als Walk In of met schuif- of draaisysteem.

Hygiënisch zonder voegen
Met zes tijdloze kleuren zetten de hoogglanzende, waterafstotende designpanelen decoratieve highlights in de badkamer. Met kleuren spelen – aan de inrichtingswensen zijn nauwelijks grenzen gezet. Eveneens briljant: kalk, vuil en zeepresten krijgen op de echtglas gelijkende oppervlakte nauwelijks grip en voor het onderhoud volstaat afwasmiddel. Vooral bij gevoegd tegelwerk wint het modern wandbekledingssysteem het op punten, het is toch veel onderhoudsvriendelijker en hygiënischer. De platen worden verbonden met hoogwaardige alu profielen, voegen in de oorspronkelijke vorm zijn er niet. Maar niet enkel als moderne bekleding voor het douchebereik zijn de panelen geschikt, ook achter een wandtoilet of wastafel kunnen de 4mm dikke acrylglasplaten worden toegepast als decoratief en functioneel highlight. Het wandbekledingssysteem en de bijpassende douchewanden en armaturen kunnen worden gekocht via de vertrouwde HSK vakhandel dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist