Axor Starck DOUCHECONCEPT

ShowerCollection

De Axor Starck ShowerCollection is het allesomvattende doucheconcept van Axor, ontwikkelt in samenwerking met de bekende designer Philippe Starck. De nieuwe en zeer praktische toevoeging aan de Axor Starck ShowerCollection is de losse thermostaatmodule. Deze module laat zich, net als de andere producten uit deze bijzondere collectie, eindeloos combineren en inzetten, zowel in de doucheruimte als bij het bad. De losse thermostaatmodule heeft een hoge doorstroomcapaciteit, waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik bij grote hoofddouches.Het design komt met haar rechtlijnige design van 12 x 12 cm geheel overeen met de andere producten uit de Axor Starck ShowerCollection, zoals de douche-, thermostaat- licht-, of speakermodule. De losse thermostaatmodule is de kleinste inbouwthermostaat uit het Hansgrohe en Axor assortiment en heeft daarom zijn eigen bijhorende inbouwdeel. Een aparte stopkraan is altijd benodigd en dienst apart bijbesteld te worden.

De badkamer verandert, van de functionele wasruimte naar een wellnessruimte voor lichaam, geest en ziel. Mensen brengen hier meer tijd door om te ontspannen en tot rust te komen. Hierdoor is de badkamer een elementair onderdeel van het individuele wonen geworden. Voor het realiseren van de individuele wensen in deze specifieke woonruimte is de Axor Starck ShowerCollection bij uitstek geschikt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist