Axor badkamers

salon d´eau

Philippe Starck is zonder twijfel een uitzonderlijke ontwerper, een waarvan de bijdrage aan badkamerdesign niet meer weg te denken is. Zijn salon d´eau, letterlijk de waterkamer, heeft de hele ontwikkeling van de badkamer veranderd tot een leefruimteom te relaxen en het gevoel van welzijn te ervaren. De badkamercollecties, ontwikkeld door Axor en Philippe Starck, zijn wereldwijd iconen geworden in de vormgeving van de badkamer.

In het twintigste jaar van de succesvolle samenwerking, introduceren Axor en Philippe Starck een nieuwe badkamercollectie die verbonden is aan de manier waarop wij met water omgaan en ervaren bij de wastafel. De nieuwe collectie Axor Starck Organic werd dinsdagavond in Berlijn gepresenteerd. In Nederland vindt de introductie plaats tijdens de beurzen in het voorjaar van 2013.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist