Axor badkamers

Urquiola


Vier jaar geleden presenteerde Axor met het Axor WaterDream project de visie van designer Patricia Urquiola op de badkamer. In 2009 is de droom werkelijkheid geworden en is de FuoriSalone opnieuw hun toneel. De Spaanse topontwerpster Patricia Urquiola en Axor, het designermerk van Hansgrohe, presenteren Axor Urquiola, een zinnenprikkelende badkamercollectie. Bezoekers van de FuoriSalone in het Palazzo Visconti kunnen zelf beleven hoe Patricia Urquiola als eerste vrouwelijke ontwerpster voor Axor nieuwe zinnelijkheid in de badkamer brengt. Tijdens de Perspreview op 21 april geven Patricia Urquiola en Philippe Grohe, Brandmanager Axor, tussen 11.00 en 13.00 uur samen uitleg over dit vernieuwende ruimteconcept. Met een eigen evenement onder het motto „Awakening your Senses“ wordt Axor Urquiola op 22 april vanaf 18.30 uur aan het grote publiek gepresenteerd. U kunt het Axor Urquiola badkamerconcept zelf beleven, van 22 t/m 27 april is de Palazzo Visconti elke dag van 11.00 tot 21.00 uur geopend.

 

 

Poëtisch en zinnenprikkelend: een badkamer om in weg te dromen
De Axor Urquiola collectie is duidelijk door een vrouwelijke hand ontworpen. Producten met vloeiende vormen, maar ook met praktisch gemak. In dit vrouwelijke ruimteconcept worden niet alleen innovatieve producten gepresenteerd, maar ontstaat een samenspel van intimiteit en samenzijn in een ruimte die geborgenheid en warmte biedt en bevordert. De ontwerpster baseert haar ideeën op herinneringen, ruimtefacetten en poëzie, wat duidelijk weerspiegeld wordt in haar badkamerconcept. Axor Urquiola is de meest complete en omvangrijkste badkamercollectie van Axor tot nu toe, van kranen tot een bad, van waskommen tot Paravent radiator.

Kijk voor meer informatie op: www.axor-design.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist