Axor Badkamers

De Axor Starck Shower Collection


De badkamer verandert, van de functionele wasruimte naar een wellnessruimte voor lichaam, geest en ziel. Mensen brengen meer tijd door in de badkamer, omdat zij zich hier niet meer alleen nog maar wassen, maar er ontspannen en tot rust willen komen. Hiermee wordt de badkamer een elementair onderdeel van het individuele wonen. De vraag naar individuele badkamers wordt steeds groter.

 

 

“De Axor Starck ShowerCollection is een compleet programma. Een systeem dat – net als een mozaïek uit kleine, vierkante objecten bestaat. Hierdoor is het mogelijk eindeloos veel combinaties en daarmee oplossingen te maken. Dat is haute couture voor onder de douche.” Zo omschrijft Philippe Starck de esthetische waarde van de zijn jongste samenwerking met Axor, het designmerk van douche- en kranenspecialist Hansgrohe.

 

De douche- en kraanmodules zijn in iedere gewenste indeling en aantallen te combineren. Alleenstaand of groepsgewijs, horizontaal of verticaal, gecentreerd of asymmetrisch over de ruimte verdeeld. Met de 12 x 12 cm grote modules is het mogelijk de douche geheel naar individuele wensen in te delen. In deze unieke douchecollectie is ook een ware douchehemel van bijna 1 m2 opgenomen. Zo wordt een eigen spa thuis mogelijk. Philippe Starck: “Met de Axor Starck Showercollection kan iedereen zijn creativiteit volledig benutten en individuele oplossingen creëren. Dus wees creatief: Just mix it!”

 

Kijk voor meer informatie op: www.axor-design.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist