Axor baden

Massaud collectie


"In de badkamer gaat het allang niet meer om het schoon worden, maar om ontspannen, plezier en welbevinden." Philippe Grohe, brandmanager van Axor, het designmerk van Hansgrohe, geeft aan dat steeds meer mensen zich willen ontspannen na een drukke dag of het gevoel van ontspannenheid na bijvoorbeeld een verblijf in de natuur willen vasthouden. In toenemende mate wordt de badkamer ingezet om als ontspanningsruimte te fungeren. Een ruimte die steeds luxer en comfortabeler wordt. Rustpunten zoeken in de natuur en stress vergeten door bijvoorbeeld het geluid van vallend water zijn elementen die terugkomen in de filosofie van Axor Massaud. Deze collectie is door de Franse topdesigner Jean-Marie Massaud in samenwerking met Axor ontwikkeld. Met dit ruimte- en designconcept zoekt hij naar de elementaire verbinding met de natuur. De badkamercollectie karakteriseert de harmonieuze verbinding tussen organische en geometrische vormen, tussen natuurlijke esthetiek en modern design. Ook het nieuwe bad van Axor Massaud, dat de collectie compleet maakt, verbeeldt de symbiose tussen mensen, natuur en ruimte. Het vrijstaande, driehoekvormige bad maakt van de badkamer een echte wellnessruimte, dat tot uitgebreid badplezier uitnodigt.Luxueus comfort in samenhang met de natuur

Het elegante, door de natuur geïnspireerde lijnenspel van de Axor Massaud collectie, maakt van het grootse bad een sculptuur. Bij het ontwerpen gaat het de designer meer dan alleen om de functionaliteit van het product. Niet alleen mooi en in lijn met natuurlijke vormen, maar vooral de mens in ons aanspreken. "Ik geloof er in dat vormen het gevoel van mensen aanspreken" aldus Jean-Marie Massaud. "Maar dit gevoel kan zich alleen ontvouwen, als psychisch en emotioneel welbevinden in verbinding staan met hun omgeving". Daarom zoekt hij altijd naar de perfecte balans tussen ruimte en product.

Hightech materiaal
Dankzij de innovatieve materialen, bestaande uit polyurethaanhardschuim, glasvezelmatten en gel coat oppervlak, is het luxueuze bad ondanks haar afmetingen van 1900x1550x620 mm en gewicht van zo´n 70 kilogram een lichtgewicht onder de baden. De bijzondere vervaardiging uit RTM (Resin Transfer Moulding) garandeert een hoge dynamische stevigheid en stabiliteit, ook bij het in- en uitstappen. Het samenspel tussen de productietechniek en de 2-laagsstructuur maakt het mogelijk de bijzondere vorm uit één geheel te maken. De perfecte ergonomie van het Axor Massaud bad verhoogt het zitcomfort, ook bij gebruik door twee personen tegelijkertijd. Door de gel coating voelt het oppervlak comfortabel aan en is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De geïntegreerde push open-afvoertechniek completeert de natuurlijke vormgeving van het bad.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist