Axor

Citterio M


Slenteren door de winkelstraten, een bezoek aan een tentoonstelling, even snel een espresso in het café op de hoek halen of lekker een avondje met vrienden naar een openluchtconcert in het park. Dit actieve, leuk drukke leven in de grote steden en metropolen van de wereld met de bijbehorende elegante, chique levensstijl, bestempelen het design van de nieuwe Axor-collectie.

“M staat voor modern, metropool en Milaan, de thuisstad van ontwerper Antonio Citterio”, aldus Philippe Grohe, Brandmanager Axor.

 

 

Antonio Citterio liet zich door het leven van alledag in de grote stad inspireren: “Mensen wonen graag weer in de stad, de stad als levensruimte is weer hip geworden. Het leven in de stad is druk en veelzijdig. De woonruimte is het rustpunt in dit drukke leven, gaandeweg begon ik aan de Axor Citterio M-collectie te denken”. Deze trend is ook in Nederland waarneembaar: steeds meer twintigers vestigen zich in de vier grote steden, voor werk of opleiding (bron: www.nu.nl, 8 okt.2007).

 

Behoefte aan schoonheid

Antonio Citterio: “Juist als ik, zoals zo vaak in een metropool, maar weinig ruimte tot mijn beschikking heb, is het des te belangrijker dat ik deze inricht met goed uitgezochte, waardevolle en vooral mooie spullen”. Dit ziet u in de Axor Citterio M collectie duidelijk terug. Met speels gemak past de lijn perfect in bestaande badkamerinterieurs en levensstijlen. Of het nu om een ruime loft of een klein appartement gaat, dankzij haar slanke, elegante en dynamische vormgeving straalt de collectie ‘Urban chic’ in al haar elementen uit. Axor Citterio M is elegant en tijdloos.

 

Stedelijke schoonheid / Urban Chic

Bij Axor Citterio M is duidelijk de handtekening van de Italiaanse ontwerper te zien: tot in de kleinste details uitgevoerde en doordachte vormgeving, waarbij zachte rondingen en rechte vlakken nauw met elkaar verbonden zijn. Antonio Citterio: “Vandaag de dag zijn het minimalisme, eenvoud en technologie die samen de esthetische som vormen, die wij als schoonheid herkennen”. Axor Citterio M belichaamt dit ‘schoonheidsideaal’, zonder daarbij koel of puristisch te worden.

 

Door de verschillende uitvoeringen bieden de inbouwwandkranen moderne, plaatsbesparende oplossingen. De klassieke 3-gats kranen hebben een modern jasje, maar met de welbekende bestendigheid. De slanke ééngreeps mengkraan met sierlijke greep is in hoogte verstelbaar en past op vrijwel alle wastafels.

 

De slanke vorm is mogelijk door het nieuw ontwikkelde keramisch kardoes, dat in vergelijking met de bestaande maten van Hansgrohe, in diameter flink verkleind is. Samen met de speelse uitloop en diagonaal opgestelde greep, leidt dit tot dynamisch uitziende kranen. De Axor Citterio M collectie biedt met haar uiterlijk en uitgebreide productpalet talrijke mogelijkheden en oplossingen voor de verschillende eisen en wensen voor een individuele badkamerinrichting.

Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist