Artweger Twinline

Douche, ligbad en whirlpool in één

Douche, ligbad en whirlpool in één. De Twinline van Artweger biedt maximaal comfort en vraagt minimale ruimte. Met deze nieuwe bekledingen kunnen nu ook elegante kleuraccenten in de badkamer worden gezet.

Snel douchen, tandenpoetsen en wegwezen behoort tot het verleden. Tegenwoordig verblijft men lekker lang in de badkamer en geniet er van al het comfort. Hier laat men zich verwennen, vindt er rust en ontspanning en brengt een beetje ‘wellness' in de eigen woning.

Mooi design is belangrijk, uitstekende techniek evenzeer maar bij de Twinline van Artweger is die keurig verstopt achter edele oppervlakken van de elegante baden. Artweger, de uitvinder van deze unieke combinatie van een volwaardige douche en ligbad, verbindt hier comfort, veiligheid, functionaliteit en esthetica. Voor mensen, die nog meer ontspanning zoeken, is de gehele Twinline-reeks ook leverbaar als whirlpool met massagejets.

Met de verandering van de badkamer tot een luxe oase hebben zich ook de wensen qua design veranderd. Rechtlijnige vormen, grote glasvlakken en elegante kleuraccenten domineren de badkamertrends. Precies dat vindt men terug in de Twinline serie van Artweger. Voor de individuele touch zorgen nieuwe badbekledingen, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Naast de decente kunststofoppervlakken in wit biedt Artweger glanzende glasbekledingen aan in de kleuren transparant, bordeaux en antraciet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist