Artweger stoomdouche

Body + Soul

Wat is lekkerder dan binnen de warmte opzoeken als buiten pittige herfst- en winterse buien uit de lucht vallen. Toppunt van ontspanning is thuis genieten van de weldaad van een stoomdouche. Tevens een perfect middel bij verkoudheid en griep. Artweger biedt hiervoor een perfect oplossing met de stoomdouche BODY+SOUL.

Middelpunt van BODY+SOUL is de krachtige stoombox. In korte tijd zorgt de sensor gestuurde generator voor een gelijkmatige stoomverdeling in de cabine. De ingebouwde aromabox laat de geuren van kruiden of oliën volledig tot hun recht komen.

De stoomdouche is voorzien van een comfortabel zitje. Verder zijn er een aantal opvallende details zoals een geïntegreerde regendouche, onzichtbare luidsprekers en de modernste LED-verlichtingstechniek. De bediening van muziek, stoom en verlichting werkt via een afstandsbediening. Door de geïntegreerde muziekinstallatie met ingebouwde radio kan iedereen genieten van zijn MP3 of Ipod. De lichtstemmingen, in totaal 7 kleuren zijn traploos verstelbaar. De overgang van de verschillende lichtkleuren zijn natuurlijk en zacht vloeiend.

Er is keuze uit diverse modellen voor plaatsing in een nis of in een hoek: rechthoek, vierkant, kwartrond, geheel vlak op de vloer gemonteerd of op een douchebak. De hoogte is standaard 204 cm.

Artweger zal de BODY+SOUL in 2010 presenteren op de VSK beurs in Utrecht.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist