Artweger Highline+

Design PLUS X Award

Het bijzondere designconcept van de Highline+ van Artweger heeft de jury van het internationale PLUS X Award overtuigd. Het nieuwe model douchewand is in de categorie sanitair onderscheiden voor kwaliteit en design.“Meer nog dan het verleden ben ik geïnteresseerd in de toekomst, want daar denk ik in te leven”, dit zou Albert Einstein gezegd hebben. Volgens dit motto onderscheidt de Plus X Award innovatieve en toekomstgeoriënteerde producten, die minstens over één “Plus X” factor beschikken, over één heel bijzondere meerwaarde voor de consument. In dit kader heeft Artweger met zijn gevoel voor design veel te bieden – van de veelvoudig onderscheiden TWINLINE via de stoomdouche Body+Soul tot en met de onderscheiden douche HIGHLINE+.

“Goed design is niet alleen mooi, maar verbetert ook het leven van de mensen”. Dat is het credo van Artweger directeur Bruno Diesenreiter. Een goed voorbeeld daarvoor zijn de bijzondere grepen en scharnieren van de HIGHLINE+. Ze lijken over het glasvlak te zweven. Een optisch effect, bereikt door de unieke materiaalmix en de uitstekende lijmtechniek van Artweger. De grepen en scharnieren zijn met een speciale kunststof bekleed, die er van de zijkant uitzien als glas. Alleen de fronten zijn naar keuze verchroomd, in wit of kleur uitgevoerd. Daardoor werken ze zo luchtig en gewichtsloos, alsof ze helemaal niet met het glas van de douchewand verbonden zijn. Om ze ook in het dagelijkse gebruik praktisch en aangenaam te houden, zijn de binnenste gedeeltes van de greep uitgevoerd in anti-slip en bieden een aangenaam gevoel en nog meer comfort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist