Artweger douchewanden

Pureline in zwart wit


Goed design is tijdloos, kijk naar de kleine zwarte van Coco Chanel. Sinds decennia is het de eerste keuze voor een stijlvol optreden. De laatste tijd betreedt deze klassieker ook de badkamer, met kleurige profielen van douches, geheel in zwart en wit natuurlijk.

 

 

Heldere lijnen en gereduceerde kleuren, dit alles fascineert tot vandaag de dag de stijl van de Franse modeontwerpster. Artweger heeft deze vormenspraak voor het eerst vertaald naar de badkamer. Met de drie speciale modellen PURELINE Black & White pakt  de douchefabrikant uit Oostenrijk de trend van het sterke contrast van zwart en wit op, die zich in de keuken en woonkamer reeds gemanifesteerd heeft.

 

Tot nu toe zijn de Artweger PURELINE modellen onverwisselbaar minimalistisch. De nieuwe speciale editie Black & White accentueert daarentegen het profiel. Omdat de glazen wanden verder volledig transparant blijven, presenteren zich de profielen in edel zwart, chique wit of een trendy combinatie uit zwart en wit.

 

Betrouwbaar en helder als het design zijn ook de technische kwaliteiten van de Artweger PURELINE: in de sterke profielen zijn totale functie-elementen verwerkt welke goed beschermd zijn. Daarom is de PURELINE ook zo gemakkelijk schoon te maken en kent een bijzonder lange levensduur. Zelfs na jaren ziet de douche er nog steeds als nieuw uit. Het slechts 5 mm hoge, bijna onzichtbare grondprofiel helpt de omgeving droog te houden en staat tegelijk een ongehinderd in- en uitstappen niet in de weg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist