Artweger douchewanden

Cityline for me


Met de douchewand CITYLINE FOR ME introduceert Artweger de eerste profielloze douchewand met uitsluitend gelijmde elementen. Kenmerkend zijn de transparante optiek en geometrische vormgeving en het feit dat alle elementen aan de buitenzijde zijn gelijmd. Hierdoor ontstaat een compleet gladde binnenzijde.

 

 

Artweger maakt inmiddels vijf jaar gebruik van deze ongeëvenaarde innovatieve lijmtechniek, welk afkomstig is uit de ruimtevaart. Dankzij deze unieke bevestigingstechniek is het schoonmaken van de douchewand een koud kunstje. Deze onvergelijkbare gladde oppervlakken zien er niet alleen goed uit, ze zorgen ook voor extra gebruikerscomfort en een concurrentieloze eenvoudige reiniging. Omdat alle binnenzijden van de douche volkomen glad zijn, kunnen vuil – en kalk zich niet afzetten.

 

Iedere douchewand uit het CITYLINE FOR ME programma kan op wens van de klant op maat worden gemaakt en op iedere inbouwsituatie aangepast. Alles is mogelijk: aflopende vloeren, schuine wanden en uitsparingen vormen geen probleem en worden allemaal door de standaard verstelbare bevestigingselementen en telescoop-stabilasoren opgevangen.

 

Tegen vergoeding kan Artweger de douchewand inmeten, monteren en zelfs bezorgen.

 

Artweger geeft 5 jaar fabrieksgarantie en een 10 jaar naleverings-garantie.


Kijk voor meer informatie op: www.artweger.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist