Artweger Body+Soul

brons bij IDEA 2010

De internationale design Excellence Awards IDEA behoren tot de meest begeerde onderscheidingen in de internationale designscène. Sinds juni 2010 is Artweger met de stoomdouche Body+Soul de trotse bezitter van de IDEA brons-onderscheiding in de categorie Home & Living.

Een stoomdouche is de perfecte wellness-oase voor thuis. Maar Body+Soul van Artweger is veel meer dan alleen een stoomdouche. Met features zoals een aroma-box, muziek en kleurige lichtstemmingen, is de Body+Soul een persoonlijke 5-sterren-wellness-tempel. Body+Soul overschrijdt succesvol de grenzen tussen woonruimte en badkamer. "Met deze beschrijving presenteert IDSA, de Industral Designers Society of America, de stoomdouche van Artweger op hun website www.idsa.org.

De Industral Designers Society of America is opgericht in 1927. Vandaag de dag is IDSA de belangrijkste designorganisatie in Amerika met partnerorganisaties wereldwijd. Sinds 1980 verleent ze samen met Business Week Magazin de internationaal gerenommeerde IDEA Award. Zes criteria zijn doorslaggevend voor de toekenning van deze onderscheiding voor een product: de innovatie oplossing, de esthetische verschijning, de voordelen voor de gebruiker, de ecologische aspecten, de economische betekenis voor de fabrikant en het bewijs, dat dit nieuwe product een speciale wens of vraagstuk heeft opgelost. Criteria, waarmee de Body+Soul zeer hoge score heeft ontvangen.

Voor Artweger en de Body+Soul is de IDEA award na de iF Award 2010 al de tweede internationale designprijs dit jaar.

Bruno Diesenreiter, directeur van Artweger trekt hieruit een bevestiging van de ondernemingstrategie, met innovatieve designsterke producten meer functies en comfort in de badkamer te brengen. De consequente samenwerking van Artweger met GP Designpartners vindt steeds vaker internationale erkenning. Diesenreiter: „Onze samenwerking kenmerkt zich door de wil om samen iets volledig nieuws, iets beters te maken. Vormgeving en functionaliteit moeten hand in hand gaan. Daarvoor moeten designteam en de technische mensen perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist