Artweger Body + Soul

Winnaar iF product design award 2010

1016 deelnemers uit 39 landen leverden 2.486 producten aan voor de iF product design award 2010. Uit deze vele aanmeldingen viel de stoomdouche Body + Soul van Artweger in de prijzen.

Verdeeld in 16 product categorieën gaven de juryleden hun professionele waardering over de designkwaliteit van de deelnemers en merkten daarbij op dat juist in economisch onzekere tijden design als succesfactor telt. "Goede vormgeving ontstaat niet alleen door marketing, maar wordt door designers gemaakt", zei voorzitter van de jury Fritz Frenkler.


Bij Body + Soul van Artweger zijn de designers van gp designpartners uit Wenen verantwoordelijk voor het design. "We hebben het product stoomdouche opnieuw overdacht, geen tempel, maar een licht, rust uitstralend design was ons doel". Functie elementen die iedereen na behoefte kan combineren en met elkaar kan harmoniëren, of nog beter, die elkaar optische completeren, zijn kenmerkend voor Body + Soul. Dezelfde proporties bij rugleuning en zitvlak creëren een rustig verschijningsbeeld. Gelijktijdig dient de stoomgenerator als extra rugleuning. Zo wordt functioneel comfort herkenbaar gemaakt.

In Bad Ischl, standoord van de familie-onderneming Artweger is men bijzonder trots op deze onderscheiding.

Artweger zal de BODY+SOUL in 2010 presenteren op de VSK beurs in Utrecht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist