Artweger Artclear

schoon glas, een doucheleven lang!

De badkamerproducten van Artweger hebben vanaf nu nóg minder onderhoud nodig! Ideaal voor iedereen die niet van schoonmaken houdt en voor wie het wissen van het glas na iedere douchebeurt een enorme opgave is. Artweger is de uitdaging om het leven van de klant nog gemakkelijker en comfortabeler te maken weer aangegaan. En met succes: Artweger introduceert ARTCLEAR glas. Dit speciale glas stoot water af en vuil en kalk krijgen geen kans. Niet voor een paar jaar maar voor een doucheleven lang! Douches blijven hierdoor mooi en schoon, zonder steeds het glas te moeten wissen na het douchen.

Het belangrijkste pluspunt van ARTCLEAR glas is de uitharding van het speciaal behandelde glasoppervlak door UV-techniek. Zelfs hoogwaardige coatings verliezen door regulier gebruik en toepassing van schoonmaakmiddelen na verloop van tijd hun effectiviteit. ARTCLEAR glas daarentegen blijft permanent waterafstotend. Kalk en vuil krijgen geen kans en naspoelen met water is voldoende, het dagelijks wissen en afnemen van het glas is overbodig geworden. Er wordt bespaard op schoonmaakmiddelen en dat maakt het ook nog eens zeer duurzaam en milieuvriendelijk!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist