Artweger

Bloemen in de douche


Dit voorjaar introduceerde Artweger het zeer minimalistische douchewanden programma PureLine. Om deze pure schoonheid extra elegantie te verschaffen levert Artweger deze douchewanden nu ook met nieuwe, individuele decors.

 

 

Ook aan de binnenzijde is Pureline grenzeloos. Naadloos gaat het glas in de vrije ruimte over. Alle functie-elementen zijn consequent verborgen. Geen scharnier is zichtbaar, geen dichtings- of magneetlijst storen de lijnvoering en de optische helderheid. De zijdelingse profielen dekken met een speciale techniek iedere siliconenvoeg af bij de wandaansluiting.

 

En omdat goed design schoonheid en functionaliteit op idealistischer wijze met elkaar verbindt, hebben al deze elementen ook een praktisch nut: omdat alle functionele delen en strippen goed beschermd zijn, is Pureline gemakkelijk schoon te maken en ziet er ook na vele jaren van intensief gebruik nog uit als nieuw.

 

Artweger staat voor hoge kwaliteit en biedt daarom ook 5 jaar garantie op het Pureline programma.

Kijk voor meer informatie op: www.burgmans.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist