Artis Villeroy & Boch

Creëer een unieke stijl met kleur

Het weerspiegelt iemands persoonlijkheid en creëert sfeer: met kleur kun je uiting geven aan je eigen interieurstijl. En kleur komt steeds vaker terug in de badkamer. Een goede reden om te kiezen voor een Artis opzetwastafel in BiColour in één van de negen stijlvolle kleuren.

Het Artis kleurenpalet is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen en zet de juiste toon in elke badkamer. "Kleur is voor mij de ziel van een product”, vertelt Gesa Hansen. “Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte". Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpin. 4 kleuren in het assortiment zijn nieuw; Bordeaux, Rust, Indian Summer en Sage Green waarmee ingespeeld wordt op de huidige kleurtrends.  Ook is Artis verkrijgbaar in een geheel witte uitvoering.

De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig – en kunnen gecombineerd worden met meubels uit de Finion en Legato collecties. Maak een statement door de gekozen kleur door te trekken in de ruimte door een back-to-wall of vrijstaand ligbad in dezelfde kleur uit te voeren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist