Artis collectie van Villeroy & Boch

Vier nieuwe tinten

Kleur is key voor een persoonlijk interieur. Het creëert een bepaalde sfeer. Warme kleuren zorgen voor een knus gevoel en lichte kleuren zorgen voor een rustig en ruimtelijk effect. Ook in de badkamer gebruiken we steeds meer kleuraccenten. Reden genoeg voor Villeroy & Boch om de Artis wastafelcollectie uit te breiden met vier nieuwe moderne BiColour kleuren: Indian Summer, Sage Green, Rust en Bordeaux.

Kleurenpallet groen/geel: Sage Green en Indian Summer | Kleurenpallet rood: Rust, Bordeaux | Kleurenpallet roze: French Linen, Powder | Kleurenpallet zwart/wit: White Alpin (glanzend wit), Stone White (mat wit), Coal Black | Kleurenpallet blauw: Ocean, Fog.

Spelen met kleuren en vormen
Het kleurenconcept van Artis is ontworpen door de internationale designer Gesa Hansen. Volgens Gesa zorgt kleur voor emotie en sfeer. Het is de perfecte manier om je individualiteit te uiten. Met het brede kleurenassortiment, van tijdloos wit, zwart en grijs tot pastel roze en bordeauxrood, kun je afhankelijk van je persoonlijke smaak subtiele of krachtige accenten in de badkamer toevoegen. Kies uit twee wittinten en negen BiColour kleuren. De binnenzijde is bij elke wastafel glanzend wit (White Alphin). De opzetwastafels zijn echte eyecatchers in je badkamer. Met vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal) en elf kleuren vind je altijd wel een wastafel passend bij jouw persoonlijke stijl.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Bathroom and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist