Aquaconcept douchewanden

Flatconcept mirror

Spiegeltje, spiegeltje aan de (douche)wand,... De Belgische badkamerspecialist Aquaconcept lanceert op Batibouw 2010 de Flatconcept Mirror, een spectaculair doucheconcept waarvan de buitenste profielloze glaspartijen een spiegeleffect en een optische vergroting van de badkamer genereren. Opperste discretie is dus gewaarborgd. Want van buitenaf zie je enkel spiegelglas en enkel wie doucht, kijkt dwars door het glas heen. Zo behoudt de badkamer alvast al haar allure en discrete charmes. Ook ideaal in gezinssituaties waar meerdere personen soms tegelijk de badkamer gebruiken. De Flatconcept Mirror past perfect in de innoverende strategie van Aquaconcept, die in geen tijd is uitgegroeid tot dé Belgische specialist van op maat gemaakte (inloop)doucheconcepten met volle, profielloze glaspartijen, inox bevestigingsmateriaal en een waterdichte douchebak in natuursteen.

‘Flatconcept' betekent overigens dat het glas en de scharnieren tussen de vaststaande en draaiende deurdelen naadloos in elkaar vloeien. ‘Flat' wijst dan op de verzonken scharnieren in de glaspartij, mogelijk dankzij hightech lasertechnologie. Met enkele vlotte vegen van de spons kan men nu de hele glaspartij en scharnieren simultaan reinigen. Flatconcept kan geplaatst worden zonder profielen, of men kan de profielen zwevend voor de grote glaspartijen plaatsen. De volle glaspartij volgt altijd de contouren van de muur -zelfs al zijn die niet volledig loodrecht- omdat het veiligheidsglas schuin kan uitgefreesd worden. De klant kiest ook altijd zelf de inloopopening, zelfs voor de kleinste badruimtes.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist