Aquaconcept achter- en zijwanden

acryl- en in steenplaat

Bij wandbekleding voor douches denkt men vaak aan de klassieke betegeling, waarbij na verloop van tijd de voegen verkleuren, tegels loskomen of water infiltreert in de muren. Badkamerspecialist Aquaconcept ontwikkelde reeds eerder een alternatief met de 'Aquawall Glass' of glazen achterwand waarop je zelfs een foto kan laten bedrukken. Maar nu is er ook de 'Aquawall Acryl' en de 'Aquawall SolidStone'. Ook deze modellen leveren niet alleen pure esthetiek maar tevens een optimaal onderhoudsgemak.Bij de 3 types worden de platen in veiligheidsglas, acryl of solidstone (silex+hars) gewoon verlijmd tegen een egale muur. Dat kan zowel een afgewerkte muur zijn als een bestaande tegelmuur. De kraanuitsparingen zijn steeds vervat in de prijs. Door de uitgebreide kleurenkeuzes kan je deze types zowel in een klassieke als moderne badkamer integreren. Onderhoudsvriendelijk is het ook, want met enkele vegen van de spons ga je over een glad oppervlak zonder kalkrestjes of schimmel in hoeken of kantjes, zonder te moeten schrobben in naden, voegen of profielen.

Bij de Aquawall Acryl zijn de uitvoeringen wit, zwart, mat of blinkend; andere kleuren kan je bekomen aan een meerprijs van 20%. Je kan de 8mm acrylplaten zowel in standaardmaten als op maat bekomen. Voor standaardmaten gaan de prijzen vanaf 449 euro (excl. BTW) voor een blinkende uitvoering van 800 mm breedte x 2.000 mm hoogte, tot 749 euro (excl. BTW) voor 1.400 mm breedte x 2.000 mm hoogte. Voor een gebogen hoek tussen 2 platen komt er 25% bij op de totaalprijs van de panelen.

Bij de Aquawall SolidStone zijn de 6mm-platen uit silex en hars beschikbaar in 24 stijluitvoeringen zoals wengé, eik, teak, crème, antraciet, chocolade... Ook hier gaat het om steenplaten uit één stuk, waarvan de formaten gaan tot maximaal 980 mm breedte x 1.980 mm hoogte voor een prijs van 799 euro (excl. BTW). Deze platen zijn enkel leverbaar na voorafgaande maatopname. Bij deze SolidStone-wand hoort ook een bijpassende en op maat gemaakte douchebak in SolidStone, met slechts een dikte van 30 mm. Deze douchebak is antislip en antibacterieel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist