Alape wastafelmeubel

Individuele creatie

In 2005 heeft Alape als eerste sanitair fabrikant de individuele indeling van wastafelmeubelen vanuit een vervlochten geheel ontworpen. Voor het eerst waren losse onderdelen vrij te combineren tot een persoonlijk wastafelmeubel. De individuele vormgeving van woonruimtes is immers als een spiegel van de eigen persoonlijkheid. Het is daarom van wezenlijk belang dat de badkamer, als intiem centraal punt van de dagelijkse rituelen, de unieke levensstijl representeert. In samenwerking met Sieger Design is de avant-garde collectie A˘system addit en A˘system init ontwikkeld, die voortbouwt op deze ontwikkeling. Met deze modulaire meubelsystemen kunnen Alape inbouw-, onderbouw-, opbouw-, schotelvormige waskommen of op zichzelf staande wastafels gecombineerd worden met een diversiteit aan wastafelbladen, meubelmodules en accessoires om tot een geheel eigen droomontwerp te komen.

Alape produceert alle waskommen en wastafels met geglazuurd staal. Dit voor Alape karakteristieke materiaal opent een fascinerende verscheidenheid aan vormen, vlakken en afmetingen van de waskommen in een unieke precisie. Deze unieke precisie zorgt voor een naadloze aansluiting op de meubelmodules. De onzichtbare naden en de greeploze laden, die comfortabel en gemakkelijk te openen en te sluiten zijn dankzij een push-to-open mechanisme, geven zowel de esthetische als de hoge kwaliteitseisen weer van het A˘system-meubelprogramma. Alle meubelelementen kunnen daarbij ook gebruikt worden als dressoir of bank en zijn uit te breiden met extra functionele accessoires, zoals inzetbakken, geïntegreerde contactdozen, handdoekhouders, tissuehouders, alsook spiegels en verlichting.

A˘system init
A˘system init is Alape’s modulaire meubelprogramma voor de integratie van inbouw-, onderbouw-, opbouw- en schotelvormige waskommen in zowel ronde, ovale, vierkante en rechthoekige vormen. De aan de wand bevestigde meubelmodules zijn verkrijgbaar in vier hoogten (150, 300, 450 en 600 mm), twee diepten (525 en 600 mm) en vier breedtes (450, 600, 800 en 1000 mm).

A˘system addit
A˘system addit is Alape’s meubelprogramma voor op zichzelf staande wastafels, zowel wandhangend als vloerstaand. Addit biedt maar liefst 24 wastafelvarianten, die gecombineerd kunnen worden met meubelmodules in vijf hoogtes (150, 300, 450, 600 en 750 mm), vier breedtes (450, 600, 800 en 1000 mm) en twee dieptes (375, 450 mm). In tegenstelling tot A˘system init, reikt A˘system addit ook vloerstaande oplossingen aan in de hoogtes 300, 600 en 750 mm.

Individuele materiaal keuzes
Naast de zeer ruime keuze aan waskommen, biedt Alape in haar meubelprogramma’s een breed scala aan materialen, zoals natuursteen en gepolijst of gesatineerd glas, evenals oppervlakken van echt hout fineer, hout effect laminaat en – sinds 2014 - ook Firnis Brilliant White, een nieuwe hoogglans lak, die de voordelen van laminaat en lak in één zeer robuust materiaal verenigt. Alape’s A˘system biedt maximale diversiteit in de individuele creatie van het wastafelmeubel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist