Alape opbouwwaskom

Unisono

De nieuwe opbouwwaskom »UNISONO« bewijst opnieuw de perfecte inzet van materiaal en het ambachtelijke vakmanschap uit de Alape fabriek in Goslar. In de cirkelvormige filigraan waskom worden vormzuiverheid, functionaliteit en kwaliteit tot één geheel gecombineerd. Het resultaat is geglazuurd staal in de meest pure vorm.»UNISONO« behoort tot een nieuwe generatie opbouwwaskommen. Alape bevestigt daarmee haar vooroplopende rol op het gebied van plaatsing, vormgeving en afwerking van geglazuurd stalen waskommen.

De strikt geometrische vorm van »UNISONO« accentueert de eigenschappen van het gebruikte materiaal. Alleen door het gebruik van geglazuurd staal kan een dusdanig nauwkeurige afwerking, esthetische kwaliteit en indrukwekkende vormzuiverheid van een filigraan waskom worden bereikt.

De opbouwwaskom -die samen met ‘Sieger Design’ werd ontwikkeld- omvat een slechts drie millimeter dikke zijwand, die naadloos verbonden is met de vloerplaat. Dankzij de belastbare stalen kern en het homogene glasoppervlak blijft »UNISONO«, ondanks zijn geringe materiaaldikte, uiterst stabiel en sterk. De opbouwwaskom is verkrijgbaar in drie afmetingen (325, 375, en 400 mm) en kan hierdoor in verschillende ruimtelijke situaties worden geplaatst. Door de gereduceerde vorm van »UNISONO« wordt individuele, vrije plaatsing van een wastafelmeubel mogelijk.

De nieuwe modelreeks »UNISONO« is aantrekkelijk door haar puristische karakter. De gereduceerde vormgeving schept duidelijkheid en speelt tegelijkertijd sterk in op emotie. Op deze manier vormt »UNISONO« een samenspel van tegenstellingen. En, bevat het design hetzelfde intrigerende spanningsveld van emotie en purisme als andere producten van Alape.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist