In het afgelopen jaar heeft Alape, met groot succes, de innovatieve en puristische wastafel "Folio" gelanceerd. In het elegante design omsluit de wastafel het bijbehorende meubel, welke bergruimte biedt voor badkameraccessoires. “Folio” is het resultaat van zeer nauwkeurig vakmanschap met een exacte geometrie, minimale radiussen en platte vlakken: geglazuurd staal van slechts 3 mm dik vouwt zich exact om de wastafel en ommantelt deze als een flinterdun blad. Dankzij een nieuwe, hiervoor ontwikkelde procestechniek, konden de mogelijkheden van het materiaal maximaal worden benut. “Folio” is nu ook verkrijgbaar in twee kleinere uitvoeringen, geschikt voor beperkte badkamers.

“Folio” is uitgebreid met twee nieuwe kleinere modellen en kan zodoende perfect worden geïntegreerd in zeer kleine badkamers en gasten badkamers. Zelfs deze wastafels, die zijn ontwikkeld voor beperkte badkamers, ademen dezelfde lichtheid, die kenmerkend is voor de hele serie. Dankzij het tijdloze ontwerp integreren ze perfect in elke badkamer. Wat opvalt is de markante vorm van een gelijkbenige kubus met een cirkelvormige waskom, welke afwijkt van de grote “Folio” wastafelvariant.

De nieuwe kleine modellen bieden specifieke voordelen en een optimale functionaliteit: dankzij het gebruik van een deur in plaats van een lade en een ruimtebesparende sifon, kan de bergruimte optimaal worden benut. Het greeploze meubel is voorzien van een deurstop aan de linkerzijde en een push-to-open mechanisme. In plaats van traditionele scharniersystemen zijn elegante,
titaniumkleurige scharnieren in het corpus verzonken, die de hoogwaardigheid van de wastafel ondersteunen en voor een optimalisering van de ruimte zorgen.

De voorzijde van het corpus is voorzien van een zijdemat lakoppervlak, welke verkrijgbaar is in de standaard vijf kleurvarianten van de Folio serie. De twee subtiele bruintinten – maansteen en schaduwaarde - integreren perfect in een rustige woonomgeving, terwijl de twee krachtige tinten – fossielgrijs en aubergine – accenten aanbrengen in de badkamer. Klassiek wit rondt het
kleurschema af. Dankzij de nieuwe, zeer kleine, wastafelmeubelen is het nu mogelijk om alle badkamers in huis te voorzien van een uniform "Folio" design.

“Folio” is verkrijgbaar als rechthoekig wastafelmeubel, met of zonder kraangat, in de afmetingen 381 x 363 mm en een hoogte van 361 mm. De ronde waskomuitsparing, welke in het midden geplaatst is, beschikt over een afvoerplug met wit geglazuurde afdekkap.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist