Tigerfix

monteren zonder boren opnieuw uitgevonden

Tigerfix, monteren zonder boren opnieuw uitgevonden

Tiger introduceert een nieuwe generatie Tigerfix, Monteren was nog nooit zo eenvoudig. Montageplaat en cartridge aanbrengen, half uurtje laten drogen en uw accessoire monteren. Zo simpel is het!.

Ook voor installateurs biedt deze techniek grote voordelen. Vaak wordt nog voor boren gekozen om niet extra terug te hoeven komen voor de montage van de accessoires. Door de snelle droogtijd is dit niet meer nodig.

Accessoires bevestigen met Tigerfix is zeer eenvoudig en snel. Anders dan bij boren is het ook na aanbrengen nog even mogelijk om het plaatje te corrigeren.
En waarom het risico lopen op gaten in tegels wanneer u achteraf toch liever de accessoire op een andere plaats wilt hebben? Met een verfföhn verwijdert u het montageplaatje zonder moeite of beschadiging van de tegels. Hierdoor is het mogelijk om accessoires bijvoorbeeld mee te nemen of te verplaatsen.

Tigerfix is toepasbaar op iedere stevige ondergrond zoals (natuurstenen)tegels van ieder formaat, beton en glas. Daardoor blijf je flexibel in ontwerp en materiaal keuze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tiger, tel.nr. 040-2809803, www.tiger.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tiger?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist