Foscarini

20 jaar MITE

Designicoon MITE van Foscarini heeft op haar 20ste verjaardag alle reden om te schitteren. Twintig jaar geleden was vloerlamp MITE al innovatief vanwege de vele experimentele prototypen, het gebruik van diverse materialen en het 'out of the box' ontwerp van Marc Sadler. Foscarini bracht de MITE ontwerpschets van Marc Sadler tot leven door het gebruik van nieuwe materialen met een lange levensduur en de technologie die werd gebruikt voor het maken van golfclubs. Het resultaat was een sterke en lichtgewicht combinatie van glasvezel en koolstofdraad of Kevlar. Het materiaalgebruik zorgt voor een speels en decoratief effect en versterkt de structuur van de lamp.

Door het gebruik van innovatieve technologie en materialen won de MITE vloerlamp samen met de TITE hanglamp versie in 2001 de ADI Compasso d’Oro prijs, de oudste en belangrijkste designprijs ter wereld. Foscarini ziet deze prijs als een belangrijke erkenning van Foscarini’s roeping tot vernieuwing

In 2014 werd MITE op technisch vlak geheel opnieuw ontworpen en voorzien van LED technologie. De LED technologie zorgt als nooit tevoren voor een sensationeel licht effect, die de ziel van deze lamp als geen ander overbrengt en de lamp op spectaculaire wijze tot leven brengt met een verdubbeld en spannend decoratief effect. Foscarini heeft dit inhouse kunnen realiseren en is er trots op dat deze design icoon iedere ruimte sindsdien nog magischer verlicht. Bovendien is het energieverbruik lager en de levensduur langer. De lamp is duurzaam in gebruik en daardoor beter voor het milieu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist